Achter de schermen

Achter de schermen zorgen ruim 35 vrijwilligers ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zij zetten zich in bij de technische ondersteuning, de kaartverkoop en kassa, de ontvangst van bezoekers en artiesten, PR en promotie en voor administratieve zaken zoals het bijhouden van de database en de website. 

Als je van theater houdt en graag betrokken wil zijn bij de voorstellingen in ons gezellige vestzaktheater, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen. We kunnen altijd hulp gebruiken. Wat je als vrijwilliger kunt doen bij het theater, is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je beschikbaar hebt en je interesse. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar techniek- en horecavrijwilligers. Je kunt altijd even binnenlopen om de sfeer te proeven tijdens onze openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9:00 – 17:00 uur. 

Een exclusief kijkje achter de schermen?
We houden van theater en willen dat met zo veel mogelijk mensen delen. Daarom maken we rondom onze voorstellingen vaak allerlei extra video’s, foto’s en blogs. Je kunt ze hier bekijken.