Huisregels

Regels van ons theater: zo houden we het gezellig

Leeftijdsaanduiding voorstellingen
Al onze avondvoorstellingen zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar, tenzij anders is aangegeven. Ook bij onze jeugd -en familievoorstellingen staat altijd een vanaf leeftijd vermeld. Daarmee geeft het gezelschap of de artiest zelf aan vanaf welke leeftijd de voorstelling geschikt is.

Heeft u toch nog vragen over de leeftijdsaanduiding dan kunt u telefonisch contact opnemen (024-6774160) of voor meer informatie op onze website kijken. Het is niet toegestaan om baby’s (tot welke leeftijd ben je een baby?) bij zowel jeugd- als volwassenvoorstellingen mee te nemen. Kinderen t/m 12 jaar dienen onder begeleiding van een volwassene te zijn.

Op tijd beginnen
Na aanvang van de voorstellingen is toegang meestal niet meer mogelijk. Er vindt geen restitutie van het entreegeld plaats. Dus kom op tijd, dan kunt u vooraf nog gezellig een kopje koffie drinken.

Fotograferen en mobiele telefoons 
Het maken van foto-, video-, geluids- of filmopnamen tijdens voorstellingen in Theater de Molen is niet toegestaan. Wij waarderen het ook als u uw mobiele telefoon vóór aanvang van de voorstelling helemaal uitzet. De stil- of trilstand kan storend werken op onze geluidsinstallatie. (is dat nog steeds zo?)

Fotografie
Het kan voorkomen dat bezoekers van Theater de Molen gefotografeerd worden. Deze foto’s worden gemaakt door of in opdracht van Theater de Molen. We gebruiken ze als verslaglegging van onze evenementen of voor onze website en social mediakanalen.

Wilt u niet herkenbaar op de foto’s worden vastgelegd, dan kunt u dit aangeven bij één van onze medewerkers of na afloop via een mail naar info@theaterdemolen.nl. Wij zorgen dat de desbetreffende foto’s direct worden verwijderd. Dit geldt overigens alleen voor foto’s die gemaakt worden door of in opdracht van Theater de Molen. Het kan voorkomen dat andere bezoekers foto’s of filmpjes maken. Daar hebben wij helaas geen invloed op.

Consumpties
Het is niet toegestaan consumpties om mee te nemen naar de theaterzaal. Wij verzoeken u om uw koffie of drankje in de foyer te nuttigen. Deze is een uur voorafgaand en een uur na de voorstellingen geopend.

Garderobe 
Het is uit veiligheidsoverwegingen niet toegestaan jassen mee te nemen in de theaterzaal. U kunt uw jas en eventueel uw paraplu gratis in onze garderobe achterlaten. Let op: dit is een onbewaakte ruimte. We raden u aan om geen waardevolle spullen achter te laten.

Roken
Het gehele theater is rookvrij.

Wijzigingen
Het kan voorkomen dat een voorstelling niet doorgaat of verplaatst wordt naar een andere datum of tijd. Mocht dat gebeuren dan brengen wij u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte via de website en onze social mediakanalen. Theater de Molen is niet aansprakelijk voor wijzigingen in programma’s.

Bezoekersvoorwaarden
Op ieder bezoek aan Theater de Molen zijn de Algemene bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de Rechtbank in Amsterdam onder nummer 108/ 2011 en liggen ter inzage bij de kassa.

Komt u met 10 personen of meer? Neemt u dan contact op via het contactformulier, wij helpen u graag verder.