Bereikbaarheid & Contact

U vindt Theater de Molen aan de Molenstraat 54, 6641 BK in Beuningen, Gelderland. Voor meer informatie over de voorstellingen kunt u bellen naar: 024-6774160 of ons mailen via het contactfomulier.

Routebeschrijving

Vanuit Nijmegen:
Volg via Weurt de Van Heemstraweg tot het kruispunt voor de kerk in Beuningen en sla hier linksaf de Schoolstraat in. Sla bij het tankstation linksaf de Molenstraat in en rij door tot de molen. Het theater is het gebouw rechts naast de molen.

Vanuit Wijchen:
Rij de Schoenaker af tot aan de laatste rotonde. Sla rechtsaf de Van Heemstraweg op. Rij door tot het kruispunt na de kerk in Beuningen en sla hier rechtsaf de Schoolstraat in. Sla bij het tankstation linksaf de Molenstraat in en rij door tot de molen. Het theater is het gebouw rechts naast de molen De Haag.

Let op: Parkeersituatie Molenstraat gewijzigd

Sinds kort is een deel van de stoeprand aan de kant van het Molenhuis en Theater de Molen in de Molenstraat voorzien van een onderbroken gele streep. Dit betekent dat je daar niet meer met de auto mag parkeren. Deze gele streep wordt uitsluitend binnen de bebouwde kom toegepast. Parkeer je hier wel je auto dan kun je hiervoor een bekeuring van €100,- krijgen.

Er is rondom het gebouw voldoende andere parkeergelegenheid om je auto te parkeren.