Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je antwoord op veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar ons.

Waar kunnen we Theater de Molen vinden?
U vindt Theater de Molen op een prachtige locatie, een pittoresk gemeentelijk monument, het voormalige huis van de molenaar.  Het ligt naast de Standerdmolen de Haag aan de Molenstraat 54 in Beuningen.

Wanneer komt de programma-flyer uit?
U ontvangt de flyer 2 keer per jaar in uw brievenbus (mits geen JA/NEE sticker).  Heeft u begin september of begin januari geen flyer ontvangen of wilt u er eentje extra, dan kunt u dit hier online doorgeven.

Wanneer is foyer geopend?
De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Na afloop van de voorstelling is er altijd gelegenheid tot gezellig na-borrelen tot een uur na afloop van de voorstelling of film. 

Kunnen we na de voorstelling de artiesten ontmoeten?
Omdat we zo klein behuisd zijn, komen de meeste artiesten na afloop van de voorstelling nog even een drankje drinken in onze foyer, zodat u de gelegenheid krijgt hen te ontmoeten.

Is er een garderobe aanwezig?
U kunt gratis uw jas en eventueel uw paraplu in onze garderobe achterlaten. Let op: deze is garderobe is in een onbewaakte ruimte. Laat dus geen waardevolle spullen achter.

Wijzigingen voorstellingen?
Een theater en filmprogramma is altijd in beweging. Ook na het uitkomen van onze flyer kunnen er er (film)voorstellingen worden bijgeboekt, geannuleerd of verplaatst naar een andere datum. Kaartkopers worden vanzelfsprekend op de hoogte gesteld van een annulering of verplaatsing. Op de website vindt u alle aanpassingen van onze programmering. Voor alle opgegeven data, programmatitels, beschrijvingen, entreeprijzen, aanvangstijden, etc. geldt: wijzigingen voorbehouden.