Voor gezelschappen

Welkom in ons gezellige kleine theater

Bij Theater de Molen zorgen we heel goed voor onze artiesten. De volgende faciliteiten staan klaar:

Kleedruimte
Het theater heeft de beschikking over een kleine kleedruimte met een douche. Deze kleedruimte biedt ook de mogelijkheid om kostuums te strijken. Een strijkplank en strijkijzer zijn aanwezig.

Parkeren & laden-lossen
Op ons achterterrein kunt u uw auto of bus gratis parkeren. U kunt uw auto aan de zij- of achterkant van het theater neerzetten voor het laden en lossen. Vrachtwagens kunnen op het achterterrein van het theater lossen.  

Horeca en Catering
In ons theater is een magnetron aanwezig om maaltijden te verwarmen. Borden en bestek zijn beschikbaar om de maaltijd te nuttigen. Wilt u er een drankje bij, dan is ook daarin voorzien. Onze medewerkers bedienen u graag. 

In de directe omgeving van het theater zijn diverse eetgelegenheden waar u voorafgaand aan de voorstelling kunt eten. We adviseren graag en reserveren, indien gewenst, vooraf een tafeltje.

Vragen?

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier; wij helpen u graag verder. Wij hopen op een goed verblijf in Theater de Molen en natuurlijk een fijn optreden!

Routebeschrijving

Vanuit Nijmegen:
Volg via Weurt de Heemstraweg tot het kruispunt voor de kerk in Beuningen en sla hier linksaf de Schoolstraat in. Sla bij het tankstation linksaf de Molenstraat in en rij door tot de molen. Het theater is het gebouw rechts naast de molen.

Vanuit Wijchen:
Rij de Schoenaker af tot aan de laatste rotonde. Sla rechtsaf de Heemstraweg op. Rij door tot het kruispunt na de kerk in Beuningen en sla hier rechtsaf de Schoolstraat in. Sla bij het tankstation linksaf de Molenstraat in en rij door tot de molen. Het theater is het gebouw rechts naast de Molen De Haag.