Doe het zelf theater

Zelf aan de slag in Theater de Molen

Heb je altijd al eens op het toneel willen staan? Heb je ideeën voor een eigen voorstelling? Theater de Molen deelt haar passie voor cultuur graag met de inwoners van de gemeente Beuningen. Dat laten we onder andere zien met het Doe Het Zelf Theater, waarbij lokale talenten een podium krijgen om hun culturele ideeën zelf uit te voeren. We nodigen kinderen, jongeren en volwassenen uit om samen aan de slag te gaan in ons theater. Wij helpen mee om de juiste vaardigheden te ontwikkelen en je ideeën verder uit te werken tot een volwaardige productie.

We ondersteunen zelfs op professionele wijze de PR en marketing rondom elke Doe Het Zelf voorstelling. Zo wordt deze via onze flyer en website bekend gemaakt onder het Beuningse publiek. Ook onze professionele technische ondersteuning zal bijdragen aan een geslaagd evenement. En wil je ook gezelligheid voor of na de voorstelling? Onze barfaciliteiten garanderen een geslaagde bijeenkomst. Er is zelfs catering ter plekke mogelijk.

Voor meer informatie over alle mogelijkheden nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen. Je kunt ons ook bereiken via het contactformulier. We zijn benieuwd naar je ideeën en helpen je graag verder.