Kiekeboe

Theater Stof

zondag 7 april 2024 | 11:00

Familievoorstelling

‘Kiekeboe!’ is een beeldende, muzikale, lichte en associatieve voorstelling over hoe fijn het is om te verstoppen en daarna weer tevoorschijn te komen. Een verhaal over verlegenheid, nieuwsgierigheid en het plezier in spelen. Geheel geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

​Ontmoet olifant, schaap, uil en kikker in een verrassend aaibaar decor waar van alles aan te ontdekken valt. Laat je verrassen in deze stoffen wereld voor de allerkleinsten!

​Na de voorstelling kunnen de kinderen volledig spelen in en met het decor! Kinderen mogen klimmen, klauteren en natuurlijk opnieuw het plezier van het verstopspel met ons en de dieren spelen en herbeleven!

Theater Stof (Mirthe van der Meulen en Sarah Strassburger) maakt beeldend jeugdtheater voor de allerkleinsten. In een stoffen wereld worden de kinderen uitgenodigd om zelf op ontdekkingstocht te gaan.

De verhalen zijn geïnspireerd op het enthousiasme en de verkenningslust van het jonge kind en zetten aan tot verwondering en interactie. Zo zijn de kinderen vrij om te spelen in- en met de door Theater Stof handgemaakte stoffen decorstukken, waarbij de verhalen al spelende worden herbeleefd. Bij het maken van de voorstellingen zetten Mirthe en Ilse hun creatieve en pedagogische achtergrond in; samen levert dit de kracht op van Theater Stof.

Ontdek en speel mee in een fantasievolle en beeldende wereld van stof!