OFF TO HOLLYWOOD! GEANNULEERD

Catalijne

zaterdag 11 mei 2024 | 20:30

In Concert

CATALIJNE, winnares ‘Concours de la Chanson Liesbeth List-prijs, brengt een theaterconcert met de bekendste filmklassiekers van toen en nu naar de Nederlandse theaters!
Verwacht soundtracks uit films als James BondKill BillSchindler’s ListGuardians of the GalaxySome Like it HotHarry Potter en A Star Is Born. Muzikaal, aangrijpend, vol humor, meeslepend en inspirerend!

CATALIJNE is een verhalende zangeres, bekend om haar expressieve en betoverende manier van zingen en performance. Met de Concours de la Chanson Liesbeth List-prijs op haar naam staat zij voor muziek die raakt en verbindt.

Als zangeres vanuit liedinterpretatie is ze een graag gevraagde performer. Ze zingt tijdens shows en concerten, speelt in theatervoorstellingen en heeft tevens ook eigen werk uitgebracht.

Genre en kunstvorm overstijgend, CATALIJNE heeft maar één enkele missie: haar publiek raken, ontroeren en verbinden middels haar zang en creativiteit.

Met haar veelzijdige stem, expressiviteit, betrouwbare persoonlijkheid en gevatte humor is ze een waardevolle toevoeging binnen elke samenwerking, en op elk podium, voor haar publiek.